De kettingen kunnen gemaakt zijn van diverse materialen zoals bijvoorbeeld sude veter, koord, metalen ketting en zilveren ketting.
De uitstraling van een ketting is heel verschillend, juist door het gebruik van de verschillende materialen.

K01 Zwart/wit
Een bijzondere ketting in stijlvol zwart en wit aan een sude veter. De ronde kraal is een holle kraal van 2 bij 2 cm. De langwerpige kraal is 5 cm lang. De totale lengte van de hanger is 11 cm. De verwerkte onderdelen zijn van sterling silver.

K02 Zwart en rood
De kralen van deze ketting worden door de vorm lentil-kralen genoemd. De kralen worden gevormd met behulp van een stempel. De kleuren zijn een mix van transparante en opake tinten paars aan een sude veter. De tussenkralen zijn Swarovski-kralen.

K04 Hanger in zwart en rood
Een moderne ketting in zwart en rood aan een sude veter. De ronde kraal is een holle kraal van 2 bij 2 cm. De langwerpige kraal is 4,5 cm lang. De totale lengte van de hanger is 15 cm. De verwerkte onderdelen en kralen zijn van sterling silver.

K05 Zwart/wit ketting
Een mooie ketting in zwart en wit kralen combinatie aan een jasseron ketting. De gebruikte onderdelen zijn van tibetaans zilver en metaal.

K06 Bedelketting
Een bedelketting in frisse zomerse kleuren. De gebruikte materialen van de onderdelen zijn zilver en verzilverd. Kijk ook eens bij armbanden voor de bijpassende bedelarmband.

info@Beads-Me.nl